Tattoo onderarm laten zetten! Foto sprinkhaan! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Pim Schipper - WaarBenJij.nu Tattoo onderarm laten zetten! Foto sprinkhaan! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Pim Schipper - WaarBenJij.nu

Tattoo onderarm laten zetten! Foto sprinkhaan!

Door: Pimschipper

Blijf op de hoogte en volg Pim

21 Februari 2009 | Thailand, Bangkok

Na lang twijfelen heb ik het toch gedaan. Een aandenken aan Thhailand laten zetten op mijn onderarm.

Het is een draak en staat symbool voor alle nieuwe krachten en ervaringen die ik hier heb gekregen en opgedaan. Je kan het resultaat zien bij de foto's! Tevens de fotos van sprinkhaan en tropische regen:

Verder zit ik nu op koh tao. Toen we een ATV huurde om rond te rijden begon het opeens KEIHARD te regenen! HEERLIJK! Dit is namenlijk de reden waarom ik naar Thailand wilde gaan. In de film the beach van leonardo dicaprio begint opeens een tropische regen en zit hij in een hutje gezellig toe te kijken.

Nu wonder boven wonder vonden wij dus ook een klein cafeetje met uitzicht op zee bovenop een berg. Hier ben ik dus kletsnat een omeletje gaan eten en heb heerlijk genoten van het uitzicht en de kletterende regen. Voor mij was dit aanzicht en gevoel het beste van Thailand.....HEERLIJK...Check de foto's maar, ze zijn best goed gelukt.

ZO ik heb alles gegeten, gedaan en ervaren wat ik wilde....ik kan nu tevreden huiswaarts keren!

Nog even de tijd doden met vrienden maken, maleisie bezoeken, cadeaus kopen (voor zover het in mijn backpack past) en dan terug naar huis.......en ondanks dat ik hier echt mijn droom heb geleefd, verlang ik toch wel erg terug naar het oude bekende Kerkrade....naar mijn lieve meisje, mijn in de kamer plassende hond, mijn broer mijn ouders en matties from the block ;)

Tot gauw

• 21 Februari 2009 - 11:26

Gachi:

Wat heb jij toch een lekker leven gehad daarzo in die maanden :D

• 21 Februari 2009 - 11:27

Gachi:

OMG die tattooooooooo

• 21 Februari 2009 - 15:32

Eef:

YEAH right... die tattoo... Tot sjnel pimmie, geniet nog evetjes :D!

(K)

• 21 Februari 2009 - 16:14

Ha die Pimmes

Wat een reactie op je tattoo hé.
    Toch geweldig!.
    Sjun foto's jong.
    Pap en ik waren vandaag ff naar de kinderoptocht gaan kijken. We troffen er juffrouw Annie en ze vroeg hoe het met je was.

Nou Pimmes nog veel plezier. (voor de 10e
    keer)

Tot over 2 weekjes. (boh gaat nu toch wel heel snel)

Liefs en knuffel, dieng mam xxxxx

• 21 Februari 2009 - 16:15

Jeannette:

hè moet het volgens mij zijn. help ik weet het niet meer.
    maarja al zolang weer geleden.

• 21 Februari 2009 - 18:29

Harry:

Hoi Pim

Ik zit nu naast je moeder en kijk naar je site.
    Ben best jaloers dat je dat allemaal kunt doen in je eentje.
    Ik vond de tattoo geweldig en had liever een naakte man op je bovenarm gezien. hahahaha. Wel mijn gezicht erop.
    Dan had je zeker veel succes gehad bij de mannen.
    Maar voor ons zit er ook een vakantie aan te komen.
    We vertrekken morgen naar Gran Canaria. maar dit is natuurlijk geen vergelijk met waar jij nu verblijft.
    Weet je jij draagt rugzak met alles erin erop en eraan.
    Ik heb mijn "meisjes"thuis zitten en ze op het moment de koffers aan t pakken.
    Niets gaat er ongestreken in.
    Alles moet vlekkeloos en het liefst nieuw zijn.
    En dat alles voor een hotel all inclusive waar we geen sprinkhanen krijgen.
    Maar verschil moet er zijn.
    De regen en wind die jij daar hebt meegemaakt moeten wij ons maar bedenken onder de douche.

We zien je graag snel weer verschijnen en verheugen ons op je verhalen.
    (je hoeft me niets mee te nemen en vooral geen kapotte dieren)

Groetjes, Harry van de overkant.

• 21 Februari 2009 - 21:43

Oma Jokes:

lieve Pim,

Mooie fotoos, en hopelijk brengt die tatoodraak geluk, maar ik denk dat je van tatoo,s altijd weer spijt krijgt, of ze moeten klein zijn , net als bij je vader, die deed het dan ook zelf,
    Leutig dat je bijna weer thuis bent, het is hier wel stikkoud, En ik vond de regen in Bangkok ook zo fijn toen wij er waren, voorzichtig zijn en to ziens liefs en groetjes , van Opa en Joke

• 22 Februari 2009 - 10:48

Jeffrey & Man:

hendige vette tattoo hahahah jakuza?

• 24 Februari 2009 - 15:57

Les:

you know we love you!
    zijn blij als jij er weer bent!

• 24 Februari 2009 - 16:01

Les.:

oh, en die tattoo geloven we natuurlijk niets van he vriend!

• 25 Februari 2009 - 21:39

Meggy:

Pimmyy..
    Ik d8 t wordt nog eens tijd om een berichtje achter te laten :D
    Het zit er bijna op he meneer, is echt snel gegaan he.. Geniet er nog maar even met volle teugen van, want als je straks trug bent kun je in een dip raken hahaha... is heel raar om dan weer thuis te zijn!
    Trouwens mooie tatoo, past wel bij je ;)
    Ik wens je nog een hele leuke en niet te vergeten tijd daar, maar dat zl wel lukken als je op zo`n mooie plaatst zit in de regen ;) hahah en een goede trug reis volgende week..
    Kus en Knuffel haha Meg.

• 09 Maart 2009 - 18:57

Jeannette:

Wilde toch nu die thuis is even reageren op zijn geweldige tattoo.

Haha
    Ik was er dus vol ingetrapt op deze mooie mouw.(en meerdere met mij)
    Zo nu weet iedereen het.
    hahaha

• 27 Augustus 2009 - 14:23

Liset:

Hoi!
    Misschien een beetje gek. Maar ik wil ook graag een tatoo in Thailand laten zetten. Zit op het moment in Bangkok.
    Heb jij het ook gedaan in bangkok? Dan zou ik graag willen weten waar of misschien heb je tips waar ik t kan doen.
    Alvast bedankt

(lisetbom@hotmail.com)