Gebakken sprinkhaan eten, ko san road, bayok toren - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Pim Schipper - WaarBenJij.nu Gebakken sprinkhaan eten, ko san road, bayok toren - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Pim Schipper - WaarBenJij.nu

Gebakken sprinkhaan eten, ko san road, bayok toren

Door: Pimschipper

Blijf op de hoogte en volg Pim

19 Februari 2009 | Thailand, Bangkok

Sow mensen, daar ben ik weer. Ik houd het kort, want ik begin het schrijven nu bijna net zo saai te vinden als jullie het lezen van de berichtjes denk ik haha.

Er stonden al een tijdje foto's online, helaas zonder berichtje!

Dus bij deze! check de foto's op http://pimschipper.waarbenjij.nu

De afgelopen dagen van alles meegemaakt. Mijn nieuwe 'kamertje' op kao san road geboekt. 400 baht voor airco, 1 bed, tv MET engelse kabeltv maar zonder ontbijt. MAar nog, het is 8 euro, dus goedkoop.
Verder elke avond ff naar roof bar gegaan, waar veel andere toeristen komen! Beetje meegzonden op engelse liederen.

Verder heb ik gebakken sprinkhaan gegeten (komt nog online de foto). Ik vond er eigenlijk geen zak aan, en het smaakt dus echt NIET naar kip, of naar chips zoals sommige zeggen. Het heeft GEEN smaak, en het is veel te hard en 'knisperig' is naar mijn mening een cool woord voor FUCKING HARD! haha

Verder zijn we op valentijndag met de studenten uit buitenland en de 'international officer' (herinneren jullie je 'haar' nog? zoek maar op de foto wie ze/hij is haha) gana uit eten op de hoogste toren. Erg cool

Verder ga ik vrijdag reizen naar het zuiden. island hoppen, black moon party bijwonen.......

tot gauw vriendjes!

• 18 Februari 2009 - 17:06

Jeannette:

Hoi Pim

Je hebt de verkeerde link naar je foto's erop gezet.

Verder is het echt niet saai als je schrijft.(denk eerder dat jij geen zin hebt hihi)
    En mensen die het wel saai vinden die lezen het toch niet.Klaar.

Kijk je wel uit op de black moon party.
    Let goed op jezelf.
    Boh het is nog maar een dikke 2 weken en dan ben je er weer.
    Je kamer ligt er nog net zo bij als toen je wegging.
    Wilden we opruimen, maar is er nog niet van gekomen, maar dat doen we dan nu toch wel volgende week.

Dag lief zoontje van me

Mama, xxxxxxxxxxxxx

• 19 Februari 2009 - 16:37

Ard:

Volgens mij lezen steeds minder mensen je berichten.. en nog minder mensen die iets achterlaten.. daarom van mij dit bericht...

(K) op je (*)

• 20 Februari 2009 - 01:14

Thorsten:

hey pim het is nu 03:13 en kan niet slapen en zit met bewondering je site te bekijken,ziet er allemaal leuk uit.Ik had begrepen dat het er bijna voor je op zit,is het je snel gegaan die tijd daar.Groetejs thorsten