Kuala lumpur - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Pim Schipper - WaarBenJij.nu Kuala lumpur - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Pim Schipper - WaarBenJij.nu

Kuala lumpur

Door: Pimschipper

Blijf op de hoogte en volg Pim

27 Februari 2009 | Thailand, Bangkok

Beste mensen,

Even een kort berichtje, ZONDER foto's.

Wil alleen zeggen dat ik over 1 uurtje naar een ander land vlieg. Namelijk maleisie. Een vriend bezoeken, een pretpark, en kuala lumpur.

Ik moet zeggen dat ik nu langzaam weer terug op aarde ben. Na een lang avontuur, waarin je soms het gevoel hebt dat je de hoofdrolspeler van een tropische film bent, heb je toch wel echt zin in thuis.

Op dit moment heb ik het gehad met de nieuwe mensen ontmoeten, de nieuwe dingen zien, iedere dag vrij hebben, uitslapen, geen zeurende moeder ;-) of kwijlende hond als je thuis komt.

IK WIL NAAR HUIS!!!!!!!!

Zo zie je maar weer, zelfs een paradijs, elke dag feest, dingen meemaken en 100 nieuwe vrienden per dag gaat op den duur vervelen. Je zelfs vermoeien waardoor je toch echt terug verlangd naar het goeie ouwe saaie holland.

There's no place like home zullen we maar zeggen. Je leert toch dat goede vrienden en familie erg waardevol zijn!

Tot gauw mensen!

En mijn meisje natuurlijk! (L)

• 27 Februari 2009 - 09:32

Jeannette:

Tot heel gauw lieve man.
    Ik verheug me erop, dat je snel weer thuis komt.
    Het duurt me nu te lang.

Ik heb niemand om tegen aan te zeuren.
    Ja behalve dan papa, maar die reageert niet zo als jij. hahahahahahahaha

Tot volgende week vrijdag!
    En blijf uitkijken!!!!!
    En nog veel plezier in Maleisië

Trouwens het is toch wel fijn geweest dat je de hoofdrol hebt kunnen spelen.
    Een geweldige ervaring. Toch?

Mama xxxxxxxxxxxx

(K)

• 27 Februari 2009 - 10:22

Oma Joke:

lieve pim

Ik ben blij , dat je bijna weer thuis bent, doe warme kleren aan, want hier is het stikkoud,
    Je zult wel lekker bruin zijn, en mag je thuis ook nog wat vakantie nemen , om te wennen, aan al die ernstige en klagende mansen hier, over de kredietcrisis etc, ik hoop van wel,
    liefs en groetjes joke en opa

• 27 Februari 2009 - 11:43

Je Meisje:

Nog maar een weekje lieverd! Ondanks de dagen af en toe van dag tot dag een eeuwigheid leken is het toch snel voorbij gegaan!

Kan niet wachten op je kopje met die lieve (niet te dikke!) indo neus te zien hihih :0

• 27 Februari 2009 - 18:13

Eef:

Jeeeeej hij komt naar huis jeej jeeej!!!
    Ben benieuwd naar de verhalen, zoals jij ze alleen kan vertellen (met heel heel veel gebaren en overdrijving!!)

(K) van Bert

• 28 Februari 2009 - 07:22

Gerda Dekeunink:

Wat fijn voor je om weer zo naar huis terug te kunnen verlangen na zo'n geweldig avontuur. Ik vond het erg fijn om van een afstand een beetje van je reis via je verhaaltjes en natuurlijk je foto's te mogen mee genieten. Werkt zelfs een beetje verslavend. Zo van eens even kijken wat die Pim nu weer uitspookt. Geniet nog even en dan weer onder moeders vleugels.
    Karl en Gerda Dekeunink

• 01 Maart 2009 - 12:19

San En Jeannette:

Pim nog maar 5 dagen
    Boh wat gaat die tijd toch nu langzaam.

We willen je even zeggen dat we heel trots op je zijn, dat je dit avontuur bent aangegeaan.

Het is niets niks om deze beslissing te nemen.
    Je vriendin 3 maanden niet zien, helemaal in je uppie vertrekken naar een heel ver land waar je niemand kent, je broer en je schoonzusje moeten missen, je hondje en als laatste en erg belangrijk natuurlijk 3 maanden zonder je ouders hahahahahahahaha.

Nee alle gekheid op een stokje.

We zijn heeeeeeeel trots op jou.
    We houden van je.

Liefs van je papa en mama

• 02 Maart 2009 - 10:33

Jeroen En Kim:

Hatatatatata!

Pimmie komt weer thuis !

Pimmie komt weer thuis !

Het saaie Holland is zonder jou nog saaier