met 160km/u wind 'vrije val', DEADMAu5
Door: Pimschipper
Blijf op de hoogte en volg Pim
01 Maart 2009 | Thailand, Bangkok
NEE heb niet parachute gesprongen. Heb wel in een windtunnel dit gevoel van een vrije val met 160 km.u mogen nabootsen. En dit inclusief DVD voor maar 10 euro. Echt superheftig de kick die je krijgt. Je gaat een cabine in en je vliegt gewoon de lucht in en je kan dus echt rond vliegen in die cabine. Superbruut, maar toch moeilijk (dvd moet ik thuis maar laten zien).
Verder heb ik van allerlei dingen gedaan die zich het beste voor fotos bekijken lenen.
Check dus vooral http://pimschipper.mijnalbums.nl
Oh ja nog wat steekwoorden voor de trouwe lezers.
Ben op 6km hoogte de bergen in gegaan met kabelbaan en heb daar dus dat parachutespringen gedaan. Tevens in een casino met een dobbelspel 80 euro gewonnen. Dat is hier dus een maandloon, ik heb onze gastheer dan ook getrakteerd op een dinertje. (schade 12 euro voor 4 personen)
Verder zit ik dus nu in maleisie en men spreekt hier dus een soort indonesisch. Wel leuk om mee te maken. Maar toch vind ik de meeste thaise mensen een stuk vriendelijker dan hier.
Oh ja vandaag ben ik ook met mijn vriend (een z-koreaan) en zijn vriendin en mijn thaise vriend naar de kerk gegaan. Ja echt, de persoon die alles altijd verklaard wil hebben met onderzoeken, alles altijd met procenten en kansen kan relativeren als een kierewiet heb voet betreden in een kerk. Ik moet toegeven, het was vooral omdat het moest. Toen we binnenkwamen werden we begroet en men ging een gebed voor ons doen. Op zich best leuk om nog eens mee te maken. Achteraf heerlijk gegeten, maar goed om het eten van dit weekend nu WEER te beschrijven haha. Het is allemaal lekker en blijft allemaal lekker.
Verder hebben we nog 1 maleisische man en 1 japanse man ontmoet. Superaardige mensen.
Ook zijn we naar een pretpark geweest sunway lagoon. Dit viel best tegen.
Oh ja, verder nog fotos van mijn tripje naar de zuiderlijke eilanden online gezet. Hierin zie je het resort waar ik geslapen heb, echt prachtig. Ik denk dat na deze trip echt geen enkel strand me meer kan verbazen, naar mijn mening bestaat er geen mooier strand dan dit.
Het gevoel van ik wil naar huis is op dit moment weer een beetje omgeslagen in een gevoel van TERUG NAAR AARDE.
Ik hoop dat ik een beetje weer in mijn ritme kan komen, in de wereld waar ik NIET het interessantste ben en waar je niet alles voor elkaar kan krijgen met goede zin en een glimlach :P
Naja, ik hoop dat ik voor 1 persoon in NL nog wel het interessantste ben ;);) (my pirate!)
Oh ja verder moet ik nog even kwijt dat ik EINDELIJK een goede techno/minimal tent gevonden heb. net de nor in bangkok!
En daar heb ik deadmau5 gezien, een van mijn favoriete producers. Was echt supervet live, en superaardige mensen!
Tot snel mensjes!
Ik verwacht een welkomstbuffet, commitee wanneer ik terug ben.
Oh ja, en wat betreft souvenirtjes, vergeef me als ik geen voor je meeneem, aangezien ik alleen mijn backpack en handbaggage heb.
Maar ik zal mijn best doen!
01 Maart 2009 - 14:43
San En Jeannette:
Pim nog maar 5 dagen
Boh wat gaat die tijd toch nu langzaam.
We willen je even zeggen dat we heel trots op je zijn, dat je dit avontuur bent aangegeaan.
Het is niets niks om deze beslissing te nemen.
Je vriendin 3 maanden niet zien, helemaal in je uppie vertrekken naar een heel ver land waar je niemand kent, je broer en je schoonzusje moeten missen, je hondje en als laatste en erg belangrijk natuurlijk 3 maanden zonder je ouders hahahahahahahaha.
Nee alle gekheid op een stokje.
We zijn heeeeeeeel trots op jou.
We houden van je.
Liefs van je papa en mama -
01 Maart 2009 - 16:25
Juvadur:
Hey Pim,
die windtunnel lijkt me wel wat, kan dat ook met overgewicht (hihi) of valt de snelheid dan drastisch terug?
neem aan dat iets dergeljks ook nog wel hier ooit komt he, dan wacht ik daar wel op.
Tot volgende week he kerel,
Pom Poei man -
01 Maart 2009 - 18:23
Noelle:
O o o Pim.. heb alles zitten meelezen.. en je fotos zitten kijken.. echt ge-ni-aal!! Wat moet dit een ervaring zijn geweest.. *JALOERS*...
Nou.. ik wens je alvast een veilige reis thuis en maybe zien we elkaar nog wel is!!!
Noelle
02 Maart 2009 - 07:21
Eefje:
Leesk EXTRA dat stukje voor die dodesval... krijg je dit.. Nja omdat t moet he hahaha
nee onzin, tot snel pimmert!
(K) -
02 Maart 2009 - 08:07
Francien:
Hoi Pim,
Wat gaat de tijd toch snel... je reis zit er weer bijna op.En wat neem je een berg aan herinneringen mee terug. Dat neemt niemand je meer af.Ik heb heel erg genoten van al je leuke verhalen en je mooie foto's.Pim,ik wens je nog een paar hele mooie dagen en een hele goede reis terug naar huis!!!
Groetjes...Francien. -
02 Maart 2009 - 10:27
Jeroen En Kim:
Hoi Pimboli!
Leuk je verhaaltje.. en je foto's hihi! Eindelijk ben je weer thuis deze week.. We hebben je allemaal heel erg gemist!!
Ik moest nog van Roger zeggen: 'De missie is geslaagd' (wat die ermee bedoelt wist jij wel).
Tot snel klein broertje!
Kom je snel bij mij ons ps3'en??? Het is nog altijd leuk, hiihihihi -
02 Maart 2009 - 16:58
Your Pirate:
Aaaii pirate... soon very soon, then your ship will sail towards the mighty Netherlands! I expect that you'll bring a great treasure for your pirate girl $$$
Nu weer eventjes normaal. Heb je heel erg gemist mannetje,kan niet wachten om je weer te zien en lekker met je te knuffelen etc etc!
Heb nu nog geen besef dat je over enkele dagen weer bij me bent.. maar als ik eraan denk krijg ik weer vlinders in mijn buik (L)(L)(L)
Tot gauw lieverd!
Het volgende avontuur beleven we samen
xxx