Helloo mistelllllll, how ale you todaayyy?
Door: Pimschipper
Blijf op de hoogte en volg Pim
05 Januari 2009 | Thailand, Bangkok
(onder andere van het zingen sinterklaas kapoentje, samen met een verbrand kindje, het zwembad in hua hin, tempel en een prachtige foto van zonsondergang terwijl we in restaurant aan de branding zaten te eten.)
Zo, het is slechts 3 dagen geleden maar ik heb weer veel te vertellen. Ik begin echter steeds minder zin te krijgen om ellenlange verhalen te gaan optypen dus ik houd het kort, kijk de foto's maar.
Heb de afgelopen dagen op het backpackersparadijs ko san road met Pieter en wat Thaise residents (artsen in opleiding) doorgebracht.
Wat betreft nieuwjaar moet ik even vertellen dat ik nogal geluk heb gehad. Na de eindejaarscountdown zijn wij namelijk naar een club gegaan om daar verder te feesten. Een dag later hoorde ik van mijn moeder aan de telefoon dat tijdens nieuwjaar een heel bekende club (een van de populairste) is afgefikt en daarbij zijn 59 doden en 250 gewonden gevallen. Nou goed, heel erg, kan gebeuren zou je zeggen. Ik schrok dan ook niet zo. Toen ik dit vertelde aan Pieter bleek echter dat deze club in onze top 3 van plekken stond die we wilden bezoeken met nieuwjaar. WOEPSIEEE!!! In mijn ziekenhuis liggen 8 slachtoffers die ik morgen te zien krijg. ( Heb vandaag illegaal vrij genomen om wat te internetten en verslagjes te schrijven ;-))
Na nieuwjaar ben ik op het extreem toeristische ko san road verbleven en heb me vooral vrolijk gemaakt met de Westerse dingen des levensch. Broodje Subway als ontbijt, een heineken in de pub en een mc chicken na de pub. Ik weet het, het is erg, maar oei oei oei wat realiseer ik me hier toch hoe lekker het westerse eten is! Of misschien dat het 'geweldige' thaise eten helemaal niet ZO lekker is als men zegt. Persoonlijk vind ik dat ze van nogal rare smaakcombinaties houden. En wanneer je dan iets lekkers hebt, flikkeren ze er een soort visvoer overheen. Wat eten betreft had ik denk ik dus beter tussen de indo
's kunnen zitten, dan zou ik me elke dag verheugen op het eten.
Oh ja, even terug naar Hua hin. Hier ben ik dus heengegaan met Pieter en een vriendin van hem, Alyssa. Best een mooi hotelletje genomen, op het overdrukke strand gezeten, tempeltje bezocht, in een zeer mooi gelegen restaurant gegeten (pictures !) en vervolgens naar een live band in het Hilton hotel gegaan. Na het hilton hotel zijn we om 2 u am nog eventjes stiekem in het zwembad gaan zwemmen. Erg leuk en aardig, tot we erachter kwamen dat het zwembad 's nachts dient als een muggenrestaurant. OUCH.
De dag erna zijn we gaan paintballen (ofja, schieten op een schietbaan) en gaan Quad rijden.
Even over het quad rijden. Wanneer ik iemand zie op een quad denk ik vaak, och..4 wielen...beetje sturen...makkelijk.....Nou ik moet zeggen het was toch wel echt EVEN WENNEN. De eerste 2 oefenrondjes zakte de moed me dan ook in de schoenen. Toen we echter offroad met een begeleider gingen kwam ik erachter dat je mee moet veren en soms moet opstaan.....zo gezegd, en zo gedaan....VROEEEEEEMMMMM...over hobbels, sprongetjes, zand in je ogen, de bocht door driften....en vooral STEEDS HARDER RIJDEN (maar toch nog met beleid ;-)). HEERLIJK dit!
Zaterdagavond zijn we nog even naar een duitse brouwerij gegaan MET 'show' (lees: slechte zangers uitlachen en lachen om thai die HELEMAAL LOS GAAN!)
Oh ja, ik heb ook een cobra beet gezien in het ziekenhuis. Best cool om te zien.
Nou dit was het dan weer. Ik zit hier inmiddels al 4 weken en met gemengde gevoelens. Het ene moment voel ik me hier helemaal thuis en het andere moment denk ik , fuck ik zou nu best 20,000 baht betalen om even een weekje bij mijn meisje te kunnen zijn.
05 Januari 2009 - 08:38
Gerry:
Hoi Pim,
Ik zit hier aan de pc met een kopje thee, kijk af en toe de tuin in die bedekt is met een dik pak sneeuw en geniet weer van je mooie verhalen en foto's. Dus puur genieten op de maandag morgen. Een mooi begin van de week. Ik wens je nog veel succes en hoop dat ik nog veel mag genieten van je verhalen.
Groetjes Gerry Crombach
St. Odilienberg -
05 Januari 2009 - 09:23
Jeannette:
Weer een heel weekend
meegemaakt met van alles en nog wat.
Je krijgt behoorlijk lang de haartjes. Wat doe je nu daar mee.
Hier elke 2/3 weken naar de kapper en daar nog niet geweest?
Laat je je ook zo'n mooi Thais kapsel knippen hihi.
Groetjes, je mama -
05 Januari 2009 - 10:22
Jeannette:
hoi Pim
Nog even reageren op de zin Ik begon steeds minder zin te krijgen om lange verhalen te schrijven.
Ik weet hoe je bent ja, maar toch probeer toch alles zoveel mogelijk op te schrijven.
Is leuk voor later, want dan weet je het niet meer.
En de mensen genieten van je verhalen hihi.
Dus Pim...........
Mama xxx -
05 Januari 2009 - 17:12
Roy:
Hey Pim!
Zo te horen is Thailand een sjieke levenservaring, met de voor- en nadelen die erbij komen als je zo ver van huis bent. Op de quads en paintballen lijkt me vet.
Dat van die afgebrande club zag ik nog in het nieuws. Het is inderdaad een rare gedachte, als je realiseert dat je misschien die club was binnengegaan.
Zo'n stage in het buitenland is niet iets wat ik direct zou doen. Maar de ervaring lijkt me wel positief; goed voor je persoonlijke ontwikkeling enzo.
Ik wens je nog veel succes en plezier in Thailand.
Roy (M) -
05 Januari 2009 - 23:21
Gachi:
Ik zou zeggen, kom maar op met die verhalen! Ik heb met eef een dagboek bijgehouden van China.. Misschien een ideetje! Kun je het altijd nalezen :D Kost een beetje tijd maar is wel de moeite waard!
(K) -
05 Januari 2009 - 23:23
Gachi:
Oow, en volgens mij wordt je geadoreerd door die thaise vrouwen :P hihihihihi -
06 Januari 2009 - 20:27
Je Meisje:
Hai lieverd,
Wil ook even zeggen dat je niet moet stoppen met het schrijven van lange verhaaltjes! Ook ik geniet er van :)
Mis je heel erg en ben de dagen af het tellen...
07 Januari 2009 - 08:21
Je Broer:
Hoi Pimle,
Ben blij dat je het nog steeds naar je zin hebt. Ik denk dat zodra je thuiskomt de ijstijd is begonnen (in het Noordelijk halfrond).
In Nederland ligt heeeel heeel heel veel sneeuw. Temperatuur verschillen van 20 graden (-19 in Roermond en +1 in Texel).... Ja 2012 liet niet op zich wachten ;-)
Leuke foto's by the way
:-)
Groetjes en tot je volgende verhaaltje !
Jeroen -
07 Januari 2009 - 11:09
Eef:
Pimmie!!!
Ben heel slecht bezig geweest, geen enkel verhaaltje meer gelezen van je tot vanmorgen... heb ik ze allemaal in een keer gelezen!
Misschien beter ook want godverdomme ben ik jaloers! Wat een reis, wat een verhalen!!!
En inderdaad, gewoon blijven schrijven, want dit is nog eens genieten terwijl het hier min 10 is en het burgerlijk leventje weer doorgaat!
Ik wens je nog heel veel plezier en beloof het beter bij te houden ;)! Nu eventjes je fotoos checken!!!
Daaaag Ernie!!!
(K) -
07 Januari 2009 - 21:10
Jeffrey:
Hey Pimmert!
Even je site gelezen :P
Idd echt een vette ervaring lijkt het me!
Rockster! Hahaha Wel lachen..
Grtz Jep -
09 Januari 2009 - 17:32
Shirley:
hoi Pim.
ik ben blij dat het goed met je gaat.
ik maakte me zorgen toen ik op tv over de brand in de disco hoorde.
het is hier ijskoud.
ik wil eigenlijk nog
meer vertellen maar
je meisje zei dat ik
kort moest zijn.
je hoort nog wel waarom. cool he? schoonmama allergisch
voor laptops toch op pc :)