Sawadee pi mai! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Pim Schipper - WaarBenJij.nu Sawadee pi mai! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Pim Schipper - WaarBenJij.nu

Sawadee pi mai!

Door: Pimschipper

Blijf op de hoogte en volg Pim

02 Januari 2009 | Thailand, Bangkok

Ten eerste, gelukkig nieuwjaar! Oftewel Sawasdee pi mai! (met zeer hoge toon op het einde).

Foto's staan weer online op:

Afgelopen week van alles en nog wat meegemaakt, maar hier even de hoogtepunten:

Nieuwjaar vieren in de beer garden van central world in hartje Bangkok. Tapje bier van 3L, beetje ouwhoeren met de andere hollander (Pieter), op de foto gaan met thai die denken dat we rocksterren zijn, hele goede thaise rockmuziek (unlovable - mild --> jijtuben, aanrader).

Als je dan daar zo zit in zon ongelooflijk grote stad besef ik toch wel dat het heel erg cool is dat ik dit meemaak.

Ow shit, ik heb nog maar 4 minuten op internet en geen 10 baht muntjes, moet dus opschieten.

Afgelopen week vooral het uitgaansleven onveilig gemaakt en me echt kapot gelachen.

Waar je in Nederland al luchgitaar spelend, mime spelend en gekke dansjes doenend (huh?) wordt uitgelachen vinden ze het hier echt HELEMAAL geweldig. Voor alle Nederlanders ZONDER ritmegevoel maar MET humor --> BANGKOK.

Weer geen drol uitgegeven aangezien de ouderen allemaal willen betalen en ons het liefste zo vol mogelijk krijgen.

Shit de tijd is om. Nou in ieder geval.

Iedereen HAPPY NEW YEAR, Ik mis jullie toch meer dan ik dacht moet ik toegeven ;-)

Oh ja, ik heb voor de hele afdeling chirurgie gezongen. Moest als farang NL liedje zingen. Kon geen, sinterklaas kapoentje gezongen haha.

DOEIII

• 01 Januari 2009 - 17:14

Gachi:

Haha sinterklaas kapoentje hahahahahahaha :p
    Gelukkig nieuwjaar! San nien faai lok!

(K)

• 01 Januari 2009 - 19:27

Eduard:

klink goed pimoo
    happy new year

• 02 Januari 2009 - 06:41

Jeannette:

Sawadee pi mai.

Ik kan het ook al hahahahaha.

Knuffel, mama

• 02 Januari 2009 - 08:44

KarloMarjoJipGwen:

Hoi Pim!!
    groetjes uit een heel ver land genaamd Nederland; remember?
    Allereerst wensen we jou een heel gelukkig 2009 en een stage om nooit te vergeten; maar dat lukt zo te zien al heel aardig ha, ha! We hebben van je ouders natuurlijk al van alles gehoord, maar via dit geweldige medium is het helemaal genieten van je belevenissen, we blijven je heel graag volgen.Overigens kennen ze daar ene Pim Kong? Nog niet? Dan ben je helemaal "the man" denk ik, ha ha.
    Wij wensen je nog heel veel plezier, en nog veel meer kennis, voor je het weet is het al weer maart!!
    knufs van ons 4 vanuit Kaalheide, en tot mailsxxxx

Karlo, Marjo, Jip en Gwen

• 02 Januari 2009 - 11:31

Ard:

Hey Pim,

Gelukkig nieuwjaar! Alleen vraag ik me af waarom je die discotheek in de fik moest zetten:P

Gr

• 03 Januari 2009 - 10:16

Oma Trees:

Hoi Pim

Hier is oma.
    Ik wens je een zalig nieuwjaar.
    Ik heb je foto's bekeken en je berhaaltjes gelezen.
    Ik vind het heel interessant en leuk en ik zie dat je het echt naar je zin hebt en je goed thuis voelt waar ik blij voor ben.

Veel groetjes knuffels en kusjes van oma Trees

• 03 Januari 2009 - 17:49

Basje:

Hey Pimmie,

Beetje laat.. maar ik wens je een heel gelukkig en gezond 2009!!

Leuk om te lezen wat je daar allemaal meemaakt :)

Tot snel,

Xje Bas

en mis lydje niet teveel wa ;)

• 04 Januari 2009 - 13:55

Germany:

Hoi Pim, ben een tijdje niet op internet geweest. Ook wij wensen jouw van harte een gezond, gelukkig en en succesvol 2009. geniet er maar van vooral van dat heerlijk weer. hier ligt poedersneeuw en temperaturen van - 15 graad zijn in uitzicht gesteld. dus geen reden om in europa te zijn. zo ik bekijk me nouw nog de foto's van jouw. we zijn aan de universiteit, van egbert ook de hartelijke groeten, die is post aan het sorteren.liefs trees@egbert

• 04 Januari 2009 - 14:50

Francien:

Hoi Pim,

De allerbeste wensen voor 2009!!!

Vooral veel blijven schrijven en fotograferen...is erg leuk en interessant om te lezen en te zien wat jij zoal allemaal meemaakt.

We wensen je nog een hele fijne tijd in Thailand.

Groetjes uit een erg koud kikkerlandje.

Jan & Francien