Toch wel echt een paradijsje! SMILEEEE!!!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Pim
13 December 2008 | Thailand, Phuket
Want IEDEREEN is vriendelijk, ook als ze niets willen verkopen. Echt bizar om te zien, als je het vergelijkt met de chagerijnigheid in Nederland...Iedereen geeft je een lach terug wanneer je ze aankijkt, ik heb echt pijn aan mijn mond van de hele dag lachen.
Gisteren heb ik maar eens echt iets ondernomen. Heb een tour naar ko phi phi (eiland waar the beach) is opgenomen geboekt. In de taxi erheen 2 koreanen en 4 thaise mensen leren kennen, ik had gelijk 6 nieuwe vrienden erbij....dat kon ik echt gebruiken.
Op ko phi phi gesnorkelt en tussen vissen gezwommen die brood uit je handen eten en je kietelen. Daarna naar Monkey beach gegaan en apen gezien. Gegeten en veel gepraat met mijn nieuwe matties over de verschillen tussen onze landen en van alles en nog wat.
Toen we terug gingen ben ik met my new friends gaan eten bij een Thaise zaak. Niet iedereen zijn eigen bordje en iedereen zelf betalen, maar alles samen bestellen en samen opeten :)We hadden green curry, pad thai (gefrituurde noedels), thaise salade, en nog van allerlei lekkere dingen. Toen ik de rekening kreeg schrok ik, met 3 man 6 dishes en bier gehad en het kostte 700 baht (14 euro)....MJAMMIE... Veel gepraat en de jongen uit Korea vroeg of ik ook zo populair was in Nederland.
Dit vroeg die omdat alle thaise meisjes, vrouwen etc. stiekem foto's van me maakten, wezen en aanraakten. Kennelijk zijn jonge blanke mannen hier erg in trek :P Ook proberen veel winkeliers hun dochter aan me te koppelen. Zeer strelend voor mijn ego ;)
Daarna hebben we mojito's in een hele mooie club gedronken voor 2 euro per stuk en in de barbuurt gelopen. Paar ladyboys gezien en kennelijk zijn hier shows met vrouwen die pingpongballen uit hun *piep* schieten haha.
Vandaag heb ik met mijn thaise matties gepicknickt in een National park. We hebben krab, garnalen van 17 cm, kreeft en een vis met tanden gegeten. Heerlijk! Ze vertelden me dat 1kg kreeft of garnalen 100 baht kost!! (2 euro). (ZIE FOTOS)
Nu ga ik wat drinken en morgen vliegtuig naar bangkok!!!
BYE BYE
13 December 2008 - 15:16
Jeannette:
Hoi Pim
Wat een gerustelling voor je moeder dat het je zo goed bevalt.
ik zie alleen nog steeds geen foto's, of doe ik iets verkeerd.
Dikke knuffel en kus van je moeder -
13 December 2008 - 22:59
David:
heeey pim ben blij dat je het vet vind :p alleen kan ik nog geen foto's zien :S mja veel plezier daar...
14 December 2008 - 12:10
Maggiiee :
Pimmmyyy, :D:D
WAT leuk, als ik dit zo lees bevalt t je wel en heb je een goede eerste indruk, nice nice...
Ik zou zo met je willen ruilen :P hihi, ik had t even gegoogled what a Paradise... Enjoy! mja volgends mij ben je nu onderweg na the city Bangkok.
Ben benieuwd hoe het daar is... ik wens je iig heel veel plezier, succes en geniet ervan..
Kus Meg. -
14 December 2008 - 12:11
Meg:
Trouwens dat eten, wat goedkoop hihi.. en lekker hahah
XX -
14 December 2008 - 12:13
Niels:
Ahaaj Pim,
Mooi om te horen dat het je zo bevalt aan de andere kant van de wereld!! :D heel veel plezier en verheug me alweer op komende verhalen. Alleen ik kan je fotoos ook nog niet openen.
PS als ik een thais meisje was dan wist ik het wel ;) -
14 December 2008 - 20:15
Familie Goze:
Fijn dat alles zo goed met je gaat. En nog heel veel plezier in Thailand.
Kusjes Yvonne, Armand, Iris, Eva, Armand. -
15 December 2008 - 15:04
Germany:
Hoi Pim, dat zijn toch goeie berichten. ben maar blij, dat je gegaan bent. hier is het flink koud, dus geniet maar van de warmte, de nieuwe indrukken, bangkok en de nice prices!!!!!! Groetjes van de family uit germany trees en egbert xxxxxx