Hello, let me introduce to you: Mr Jetlag - Reisverslag uit Phuket, Thailand van Pim Schipper - WaarBenJij.nu Hello, let me introduce to you: Mr Jetlag - Reisverslag uit Phuket, Thailand van Pim Schipper - WaarBenJij.nu

Hello, let me introduce to you: Mr Jetlag

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Pim

11 December 2008 | Thailand, Phuket

Mr Jetlag:
Hallo, mag ik u waarschuwen voor dhr. Jet Lag. Deze niet zo aardige kerel slaat je met een mokerhamer op je bek en laat je van 12.00 tot 16.00 slapen, terwijl je net in het paradijs bent aangekomen ;-)

Ofja, paradijs....het is warm, het ruikt naar lekker eten, de mensen zijn (schijn)vriendelijk en het is Azie ;)

Dit soort sites worden vaak langdradig dus ik houd het kort --> steekwoorden de shit!

Woensdagmorgen vertrokken --> Dusseldorf --> me groot houden terwijl ik toch wel een brok in keel krijg als ik mijn meisje voor laatste knuffel --> veel te klein vliegtuig!! --> overstappen op heel relaxed vliegtuig en een aardige thaise studente naast me die ook alleen reist--> Niet kunnen slapen in vliegtuig en dus ook mijn eerste ontmoeting met Dhr Jet Laggus...

Als je dan in dat vliegtuig zit: Opeens besef je dat je ECHT 3 maanden ALLEEN weg gaat. En ik moet toegeven, voor een aantal uurtjes voelt dat een beetje eng....maar nu ik hier even heb geslapen valt dat gevoel wel mee. Het is vooral erg lachen, veel lachen, ook al irriteer je je, want dat doet iedereen hier.

Over de winkelstraat gelopen:
Eerste keer gehandeld voor flip flops, achteraf teveel betaald ;-)
Een soort inktvis op stokje gegeten, HEEEET!!! En foto's gemaakt met de verkopers (de eerste die mij OPRECHT vriendelijk leken, aangezien ik maar 20 baht betaalde en ze niet zeurde om meer te verkopen) 30 paki's beloofd dat ik morgen terug kom om met mijn hele familie een maatpak aan te passen, en 60 Thaise masseuses (zijn dat dan de hoertjes?) verteld dat ik NU even geen massage wil (you come back later handsome boy)

Morgen ga ik proberen goedkoop een reisje naar THE BEACH strandjes (google maar eens ko phi phi) te regelen of een olifantentrekking....

Ik denk dat ik er wel aan kan wennen hier!

Groeten, Mr Pim, handsome man

• 11 December 2008 - 12:09

Kim:

Kan me er ook heel weinig bij voorstellen dat je 3 maanden nergens te zien bent...!?!?
    Have fun, geniet ervan en laat ons veel mee genieten van je avonturen!

• 11 December 2008 - 12:12

Eef:

Pimmert, ik bedoel handsome man :P!

Wooow you did it! Klinkt echt super daar en ik denk inderdaad dat je wel kunt wennen... Maar of wij wel kunnen wennen aan een Nederland zonder Pim :P! Maar uhh ik wens je heel veel plezier daar en... i'm jealous ;)!

Daaaag,
    Kus Eef

• 11 December 2008 - 12:13

Lydia:

hai lieverd,

moet heel erg wennen dat je 3 maanden weg bent!
    Maar ik ben al het denken aan het moment ik je weer zal zien... dan word ik weer heel blij :)

• 11 December 2008 - 12:18

Karlijn:

Ben trots op je pimmetje!!
    Heel veel succes en plezier daar!!
    You can do it (Y)

• 11 December 2008 - 12:22

Davey ;-):

Tsja en dan ben je werkelijk weg, wie had dat gedacht? Wij waren van mening dat wij op zijn minst nog 1 afscheidsfeestje hadden gekregen, hihihi!!!

Veel fun daar.. maar dat lukt al aardig zo te lezen ;)!!!

(L)

• 11 December 2008 - 21:35

Jeannette(je Mama):

Ik weet nog niet echt wat ik hier moet schrijven.
    Het is nog zo onwennig dat je niet thuis bent.
    Is net of je zo weer naar binnen komt gelopen.
    haha

Laat ons maar lekker genieten van je verhaaltjes en foto's.

Mama xxxx

• 11 December 2008 - 23:07

JeVader:

Hoi Pim, Sawadikap?
    amuseer je daar maar goed, en laat je niet afzetten.Veel succes en tot horens weer!

• 12 December 2008 - 08:15

Annemiebeumers@live.:

He Pim,

Wat was het stil gistermiddag bij je ouders in huis. Dat is echt wennen.....je stond geen gekke bekken te trekken achter me(bah niet leuk).
    Maar geniet en ben daar net zo vrolijk als in Kirchroa............

liefs Annemie

• 12 December 2008 - 11:25

Je Broer:

Hey Pimmetje !

Wat gek dat je er niet bent ... Vooral in het weekend (de tijden dat ik je alleen maar zag, haha) ga ik EN VEEL ANDEREN je clownenpakje missen, whiihihihhi!

Heel veel plezier mister Thai, ben voorzichtig en houd je niet op met Joran's ;-)

Jeroen

• 12 December 2008 - 12:36

Les.:

we gaan je toch wel missen, meneertje Jet Lach.. Vreemd, dat je nu echt weg bent..Echt best wel nu euh... echt zeg maar.. moet zeggen dat ik toch wel even een klein brokje in mn keel kreeg toen ik dit las..
    Het is zo officieel enzo!

DOE VOORZICHTIG, en kijk even uit of de inktvissen niet nog leven die je eet!

(L)

• 12 December 2008 - 19:09

Annie En Jan Hanssen:

Hee Pim,

Fijne tijd. Amuseer je.
    Annie en Jan

• 12 December 2008 - 20:44

Rijke Anna:

Hoi Pim, Leuk die site van jou. Ik denk dat het je wel allemaal meevalt zo te lezen.
    Je hoeft niet terug te schrijven want er komen natuurlijk nog veel mailtjes. Maar ik vind het heel leuk om wat over je te lezen. Dag Pim hou je goed en liefs, tante Annie

• 12 December 2008 - 22:05

Jörn:

Jesus 3 mnd weg, eerder een opluchting denk je niet, ik ben dit koude kikkerlandje al best zat na 22 jaar gehehhe ff afleiding. Hoop dat je er veel van opsteekt daar. Fijne dagen daar.

rustig aan

• 13 December 2008 - 12:08

Patricia:

Hai Pim, ik denk dat het een fantastische levenservaring is waar je aan begonnen bent. Heel veel plezier en geniet ervan, het zal niet altijd meevallen.
    groetjes, Patricia.(NH)

• 15 December 2008 - 14:43

Mariella:

Wahahahaha, handsome boy? Lol. Wie heeft je dat nou voorgelogen? ;)hihihi. Grapje. Sounds like your having a blast! =D En die fot's van het strand.. omg! Ziet er ZOOOO MOOI uit!!! Ben nu overtuigd, ga ook een keer naar Thailand. ;-)
    Have fun! (denk niet dat ik dat aan jou hoef te zeggen heh ;)
    Groetjess, Mariella

• 16 December 2008 - 14:37

Pattyuit Den Haag; ):

Pimmetje wat leuk dit te lezen :D
    Ook serieus entertaining geschreven door jou :)
    Wens je veeel plezier en veel gave ervaringen!
    Groetjes