MOt KWAD! MOt KEEUW - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Pim Schipper - WaarBenJij.nu MOt KWAD! MOt KEEUW - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Pim Schipper - WaarBenJij.nu

MOt KWAD! MOt KEEUW

Door: Pimschipper

Blijf op de hoogte en volg Pim

10 Februari 2009 | Thailand, Bangkok

Zo daar ben ik weer met een klein stukje proza om jullie ogen en het gedeelte dat lezen in de hersenen coordineert te strelen.

Deze keer gaat mijn blogje eigenlijk vrijwel nergens over. Ik heb geen supermooie dingen gezien, geen zeer aparte dingen meegemaakt....

Dus als je dat wilt lezen...NU STOPPEN!

Wat ik heb meegemaakt de afgelopen dagen.....Gechilled, gechilled en nog eens gechilled.

We hadden een conferentie voor plastische chirurgen over cleft palate en cleft lip. Hier kwamen alle chirurgen die gespecialiseerd waren op dit gebied bij elkaar om te discussieren en lezingen te geven. Aangezien mijn 'mattie' kidakorn bijna plastisch chirurg is en hij me dus meevroeg ben ik ook meegegaan. Dit betekent dus: Gratis in een hotelletje slapen, gratis ontbijt, gratis lunch, gratis avondeten met show in een super super super luxe hotel (nog nooit gezien).

Korte samenvatting van de conferentie: Praten met 'belangrijke' mensen en bediend worden door onbelangrijke mensen ;).

Maar dan nu even door naar de reden WAAROM ik mee ben gegaan. Uiteraard is een cleft lip vrij interessante MATERIE, maar ik vond de gratis avondjes drinken, het eten, chillen op het strand toch net even IETS interessantere MATERIE.

Wat we hebben gedaan is dus vooral gedronken, gegeten, gefeest en heel heel weinig geslapen. Op zich best te doen, want in Thailand bestaat de kater niet...best relaxed....

Tijdens het uitgaan veel nieuwe mensen leren kennen, veel gek gedaan en dingen geleerd.

Steekwoorden van de avond:
MOT KEEW (leeg je glas in 1x)
Ik heb een mooie variatie daarop bedacht!
MOT KWAD (leeg je fles in 1x)
(uiteraard niet gedaan, maar toch grappig om die thai ELKE keer weer te zien lachen erom).

En ook nog steeds verbaas ik me erom hoe speels en vriendelijk de mensen hier met elkaar omgaan. Overal wordt om gelachen, iedereen lacht, iedereen heeft plezier in het leven.....en iedereen lacht om mijn stomme grapjes hihi, paradijs dus. De meest flauwe grapjes zijn hier gegarandeerd een hit, en zoals jullie weten vind ik grapjes maken leuk, en dat wordt leuker als meer mensen lachen haha.

Oh ja nog 1 ding....KARAOKE....nu met 30 mensen gedaan ofzo.
Flesje cola en water (geen alcohol) en ZINGEN! Echt supergrappig om van die geflipte 'cute' uitziende thaise meisjes HELEMAAL gek zien worden van een liedje dat klinkt als een pokemon liedje. In de clip zie je van die schattig uitziende meisjes met felle roze kleurtjes aan dansen als kinderen en cute doen. En echt IEDEREEN gaat los en danst als een malloot, maar daarom niet minder leuk.

Einde van de week ga ik rondreizen, en ook een beetje in bangkok hangen. Ik ga mijn nieuwe vrienden straks nooit meer zien en ik wil toch wel graag nog even relaxen met hun.

Nu ik bijna rond het einde zit besef ik toch wel dat deze reis me heeft veranderd en ik ben SUPER SUPER blij dat ik dit gedaan heb. Gegroeid in meerdere opzichten, vrienden over de hele wereld erbij, ervaringen....

Tot snel mensen, en oh ja pappa alvast proficiat!!!

(en Lydia MISS YOU HONEY)

fotos trouwes uiteraard op
Vooral uitgaansfoto's niet echt interessant.

• 10 Februari 2009 - 05:14

Jeannette:

Hoi Pim

Ja het gaat nu wel erg snel.
    Nog maar een kleine 3 weken en je bent weer thuis.
    Ik ben eens benieuwd of je hier dan weer kunt wennen.

Ik wens je heel veel plezier die 3 weken, maar kijk ook uit en ben voorzichtig.

Een hele dikke knuffel van je mama.

Waar vind ik trouwens de emotions?

• 10 Februari 2009 - 06:22

Gerda Dekeunink:

Hoi Pim
    Geweldig om al je verhalen weer keer op keer te lezen. Wie weet kan onze Ghislaine ook over een tijd zulke mooie ervaringen opdoen.Als eerstejaars Geneeskunde zal daar echter nog even mee moeten wachten. Wat zullen je ouders en natuurlijk ook grootouders trots op je zijn.
    Karl en Gerda Dekeunink

• 10 Februari 2009 - 07:26

Lydia:

haha heb net je foto's laten zien aan collegaatjes op het kantongerecht! net even de verkeerde reeks foto's hihih.. tot gauw lieverd :)

xxx

• 10 Februari 2009 - 08:00

Sven:

Schipper...het regent hier! Meer zeg ik niet..

• 10 Februari 2009 - 09:38

Jeroen & Kim:

Hier lacht iedereen ook om jou grapjes.. Daar is geen ontkomen aan. Dus het zal best aan jezelf liggen dat iedereen daar zo lacht, hiihih !

Nee kan me goed voorstellen dat er een land bestaat dat minder depressief in elkaar steekt als Nederland (ALLES op Duitsland na :-P)

Zoals Sven al zei: Hier regent het !Het is een erg sombere dag! Vooral na het lezen van jouw berichtje (en ik mij echt voorstellingen ervan maak hoe het daar is i.c.m je foto's )

Nog veel plezier en geniet van je laatste vrije weekjes daar!!!! Wie weet maak je dit wel nooit meer mee

• 10 Februari 2009 - 09:39

Jeroen & KIm:

jouW grapjes , hiihih

en minder DAN Nederland (beetje snel getypt )

• 10 Februari 2009 - 10:38

Gachi:

Whaaa gechilled en toch relaxe dagen meegemaakt en meer dan wij iig!! :D Haha!

Xus van eef ook :)

• 11 Februari 2009 - 05:28

Pom Poei Man:

sawa di kaph, van dienge pap
    alvast bedankt he pim,
    en weer veel plezier gehad zie ik, en eet maar goed daar he, je zult wel een kilootje eraan hebben hangen he?
    adieje wah!

• 11 Februari 2009 - 11:25

Germany:

hoi pim, daar ben ik ook nog eens. de tijd is ook hier omgevlogen. we zitten hier met een heeeeeel dik pak sneeuw.een beetje van jouw zon kunnen we ook gebruiken. heb gisteren nog iets op tv van een thaise markt gezien. vooral ""lekker eten"" zo te lezen heeft het jouw prima bevallen. we wensen jouw nog een mooie rondreisvakantie groetjes en liefs trees en egbert

• 12 Februari 2009 - 21:03

Jeannette En San:

Pim nog eens even met je papa en mama

We wensen je vandaag (dadelijk dus) een hele fijne laatste werkdag.
    En geniet maar van die laatste 3 weken, want daarna zie je weer chagrijnige mensen.(die trouwens ook wel soms eens lachen voor je grapjes hoor hihi)

Kus, je papa en mama

• 13 Februari 2009 - 18:21

Patrick :

hoi pim,

fijn dat alles je zo goed bevalt. geniet er maar nog even van! leuk dat je je site zo hebt bijgehouden.
    groetjes patrick en anne-marie

• 13 Februari 2009 - 19:05

Ger En Jasna:

Hallo Pim,

leuke story's en we zijn blij dat het je zo goed bevalt.
    Nog veel plezier en een behouden thuisreis.