Foto's online: Pimschipper.mijnalbums.nl - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Pim Schipper - WaarBenJij.nu Foto's online: Pimschipper.mijnalbums.nl - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Pim Schipper - WaarBenJij.nu

Foto's online: Pimschipper.mijnalbums.nl

Door: Pim Schipper

Blijf op de hoogte en volg Pim

20 Januari 2010 | Zuid-Afrika, Pretoria

Eindelijk staan er wat foto's online!

http:/pimschipper.mijnalbums.nl
Rechtsonder is een album genaamd south africa!

Helaas nog geen foto's van het uitgaan, die heeft Mark nog in zijn bezit.

Wat grappig is is dat ik de plaat van mc Q hier hoorde, alcoholic party.

We gaan nu chillen met afrikaanse klasgenoten!

LAtEeeerr mensjes

• 20 Januari 2010 - 11:59

Jeannette:

Volgens mij is dit het Jaya park hahahaha.
    Grapje. mooie foto's.
    Wij hebben hier ook leuke foto's van mini, maar die heeft Jeroen je al gestuurd he?
    Ga jij nu maar lekker chillen. (volgens mij doe je niets anders).
    Leer je ook nog iets in het ziekenhuis. hihi

Knuffel
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 20 Januari 2010 - 12:07

Ard:

Vette fotos man! Hoezo hoorde je de plaat van mcq?Vind je dat vreemd? Sterker nog, op foto 18 zie ik hem zelfs staan ;)

x

• 20 Januari 2010 - 17:45

Karlo.marjo,jip Gwen:

Te gekke foto's! ik ben best een beetje jaloers op het feit dat jij met een leeuwtje heb geknuffeld, dat lijkt me zóóó vet!! Ook de andere foto's zijn cool; gek dat je verwacht dat het er in Afrika heel anders uitziet, bv in die supermarkt, wat zijn we toch bevooroordeeld. ( of achterhaalde ideeën natuurlijk, ha,ha.)Daar waar je die leeuwtjes aait lijkt de achtergrond inderdaad net het Gaiapark ha,ha,
    gelijk heb je, Jeannette!
    Vanmorgen was ik bij je moeder op de koffie, was gezellig, en als je weer thuis bent en niemand vindt om over new kids te lachen, kom maar naar ons want hier liggen 3 man in een deuk om hun fratsen! PAS OP JOU SELF,EK WENS JY NOG 'N FYN TYD, VIR DIE VOLGENDE POS XXXX

• 20 Januari 2010 - 19:43

Jeroen En Kim:

Hoi Pimle,

Wat een leuke foto's (vooral die met dat babyleeuwtje)

Ik heb ook de eerste foto's gestuurd van ons babyleeuwtje (kijk maar in je mailbox)..

Was heel erg leuk.. We zagen zelfs zijn armpjes en beetjes bewegen! Volgens mij was hij een beetje aan het dansen

Veel plezier nog en groetjes van Jeroen en Kim!

Houdoeeee

• 21 Januari 2010 - 16:39

Germany:

Hoi Pim, we hebben de foto's bewonderd! Je bent te benijden om je flip flops om deze tijd. Laat het je goed gaan. liefs uit het koude brrrr Siegerland xx

• 23 Januari 2010 - 10:56

Oma Trees:

Hoi Pim
    Je bent al 14 dagen in pretoria, ik heb je telnr van mama gekregen en hoop je vlug te bellen, en wens je verder een fijne tijd daar in afrika.
    vell liefs en knuffels van Oma trees