Ey Mr, I have TBC *kuch* *kuch* - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Pim Schipper - WaarBenJij.nu Ey Mr, I have TBC *kuch* *kuch* - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Pim Schipper - WaarBenJij.nu

Ey Mr, I have TBC *kuch* *kuch*

Door: Pim Schipper

Blijf op de hoogte en volg Pim

10 Januari 2010 | Zuid-Afrika, Pretoria

Dag beste sneeuwschuivertjes.

Ik houd het weer kort want ik zit op de pc van iemand anders.

Het wordt allemaal een stukje vertrouwder, ook al ben ik nog steeds nogal paranoide als ik over straat loop! Elke groep groter dan 5 man zijn mogelijke overvallers haha.

Ik heb verder weer een 'goede daad gekocht'. Het ging als volgt:
Zieke man komt naar me toe. ; ey my broha ey my brotha, oke foute boel, I have tb, you know tb, it is lung disease. Please do you have money for me and my kids? Oke here you go 20 rand (2 euro) God bless you my brotha....Heerlijk, voor 2 euro door god gezegend worden. Daar kan jomanda nog wat van leren qua prijsklasse! Ik rijd weg in taxi: steekt die een peukje op....lung disease my ass..

Verder heb ik dus zaterdag spullen gekocht omdat mijn tas nog steeds niet terecht is. Onderbroekje van 19 euro per ongeluk gekocht, dacht dat er 4 inzaten.

Die avond nog in een superbekend en supersjiek restaurant gegeten. (schade voor een ribeye steak met drinken, 12 euro!) Oh ja, bobotie van knorr is anders dan de echte!!

Vandaag zijn we verder naa lion park gegaan, gezien hoe leeuwen vechten om een stuk koe (van 1 m afstand in auto) en allerlei ander wild gezien. Verder heb ik vandaag een baby leeuwtje geaaid! Dat was echt supercool, foto's volgen nog. Ook hebben we nogal wat mensen ontmoet die hier ook zitten. Dus dat wordt gezellig!

Morgen spannend de eerste dag kindergeneeskunde!

Meisje ik mis je!!! xxx

• 10 Januari 2010 - 19:16

Patricia:

Die brotha had uit A'dam kunnen komen haha. Ze zijn ook overal hetzelfde, maar goed jij hebt weer een goede daad gedaan. Het moet vast een super mooie onderbroek zijn, krijgen wij die ook te zien op de foto? HAHAHAHHAHi. Om je in voedsel te voorzien is dus goedkoper dan je edele delen te bedekken. Je vriendin heeft gelijk, pluk en blad en klaar. HIHII. Veel succes daar.

• 10 Januari 2010 - 19:30

Jeroen:

Hoi Pim,

Leuk om je verhaaltjes te lezen! En leuk dat je zo'n 'wereldjongen' bent en wat ziet van de wereld.
    Stel je voor je zou je hele leven alleen maar Kerkradenaren zien (en je daar ook naar gedragen), hihihihi. Hier was vandaag prinsenproclamatie! Langzamerhand vraag ik me dan ook af of ik dan wel echt een huis in Kerkrade wil kopen..;-)

Zijn er in Afrika meer ...... dan bij Pietje? hihiihihhihi (grapje).. Veel plezier en ik wacht nog steeds op je foto's!!

Groetjes uit Landgraaf ;-) !

Toedeloeeeeeeeeeeeeee

• 11 Januari 2010 - 06:32

Jeannette:

Hoi Pimmeke.

Ik wil je voor vandaag een hele fijne eerste werkdag wensen.

We hebben pas gebeld, dus heb ik nu niet zoveel te vertellen.

Een dikke knuffel van je vadertje en moedertje

• 11 Januari 2010 - 08:35

Saar:

Haha, geweldig !!

Hou je goed .. Nog 55 dagen en dan ben je weer in het land

cium cium Saar

• 11 Januari 2010 - 11:04

TW:

Plaatjes zeggen zo veel meer dan woorden ;-)

Mooi te horen dat je je al een beetje op je gemak voelt. Ik wacht met spanning op de volgende verhaaltjes over je ervaringen.

Groeten Twan

• 11 Januari 2010 - 14:02

Gachi:

PARA!

Hihi, ik benieuwd naar de foto's :d
    Wel een beetje minder dat je je eigen spullen nog niet hebt :s Maar alles komt goed hihi

(K)

• 14 Januari 2010 - 18:25

Meggy:

Pimmy,
    Wat leuk allemaal weer.
    Heerlijk om te lezen.
    Ik wens je veel plezier kijk uit en geniet ervan.
    X meg

• 16 Januari 2010 - 08:40

Annemie:

Hee Pimmetje.....

Enne alles goed hoe beviel je eerste dag werken........
    ik hoop jot wa.
    Ik mis je nu al bij jullie thuis, het is zo stil in d'r kloesterbush.
    Ik hoop dat je het een beetje leuk hebt daaar in dat verre land.

groetjes en heel veel liefs 't Annemie